Directiechauffeur

Het inhuren van een directie-/privéchauffeur komt steeds vaker voor. Het is simpelweg praktischer en u haalt op deze manier meer uit uw dag.

Door het inschakelen van een chauffeur bij M Chauffeur Services kunt u ontspannen, vertrouwd en veilig plaats nemen op de achterbank. U hoeft zich niet meer druk te maken om de files, de omleidingen, de parkeergelegenheid en of u wel goed voorbereid aankomt op uw afspraak. U kunt namelijk uw reistijd omzetten in werktijd, waardoor u net even de laatste puntjes op de i kunt zetten voor die ene belangrijke afspraak. En het aantrekkelijkste is dat het eindresultaat niet op kan wegen tegen de kosten.

De chauffeur van M Chauffeur Services is een Bruseco opgeleide chauffeur met het CCV-D1 certificaat in het bezit. Door het behalen van dit certificaat zijn de rijkwaliteiten en het serviceniveau van ongekende hoogte. U mag dus terecht een hoge verwachting hebben van de chauffeur.

Naast de jarenlange ervaring in deze branche is de chauffeur tevens jarenlang werkzaam in de beveiliging. Naast de standaard beveiligingstrainingen heeft de chauffeur ook de training “Predictive profiling” succesvol voltooid. Hierdoor kan de chauffeur afwijkend gedrag signaleren en indien nodig aan u of uw securitymanager rapporteren.

De chauffeur beheerst naast het Nederlandse wegennet ook het Belgische wegennet, waardoor ritten over de grens geen enkel probleem zijn.

Daarnaast is de chauffeur integer en dienstverlenend. Zo kunt u meer van uw chauffeur verwachten. Denk hierbij aan het wassen van uw auto terwijl u vergadert of het verrichten van (zakelijke) boodschappen terwijl u geniet van een zakenlunch. Kortom de chauffeur past zich geheel aan, aan uw wensen.