De voordelen van een privéchauffeur


Op een drukke dag bent u bezig om van alles te regelen. Telefoontjes hier, mail beantwoorden daar en dan ook nog die belangrijke afspraak. Het is druk op de weg en het stressniveau stijgt. U hebt geen tijd gehad om het rustig voor te bereiden en gaat zo met een hoofd vol de afspraak in. Als dit vaker voorkomt, zal dit zeker als vervelend worden ervaren.

Nu moet u voorstellen dat u gebruik maakt van een privé/directie chauffeur. De chauffeur haalt u op van uw thuisadres of kantoor. U zit achterin en bekijkt rustig de stukken door voor uwafspraak. U pleegt een aantal telefoontjes en beantwoordtalle e-mails die binnen gekomen zijn. Halverwege de rit naar uw afspraak bent u helemaal bijgewerkt. De rust in de auto is niet te vergelijken met het verkeer daarbuiten. Hierdoor ontspant u zelf ook en komt u tevreden aan op uw afspraak. U spreekt een tijd af met uw chauffeur om weer opgehaald te worden. Na de afspraak komt u terug en ziet u dat de auto gewassen is en het ruikt weer fris in de auto. U beantwoordt nog een aantal e-mails en belt de personen op die u heeft proberen te bereiken tijdens uw afspraak. U bent helemaal bijgewerkt en u sluit uw ogen. De chauffeur maakt u wakker en geeft aan dat u zo thuis bent. Thuis aangekomen kunt u tijd vrijmaken voor uw familie. Ziet u het al voor u?

Dit kan heel makkelijk gerealiseerd worden door een privéchauffeur in te huren van M Chauffeur Services. Naast het besparen van tijd, bespaart u ook nog op de kosten. De tijd dat u aan het rijden bent, kunt u niet werken.

Hieronder sommen we nog een aantal voordelen op:

  • Veiligheid
  • Maak van uw reistijd uw werktijd
  • Gecertificeerde chauffeurs (CCV-D1)
  • Geen gedoe met parkeren
  • Comfortabele rit

Veiligheid

De chauffeur die u rijdt, heeft een hoog niveau van security awarness. De chauffeur kent de gevaren en weet wanneer er extra aandacht nodig is. Ook kent hij de gevaren tijdens het rijden en weet hier makkelijk op te anticiperen. In- en uitstappen kan bij bepaalde personen een gevaar zijn, ook hier weet de chauffeur wat te doen in een paniek situatie. De chauffeur is getraind om te handelen in noodsituatie en kan EHBO verlenen. Dit geeft toch en veilig gevoel?


Reistijd wordt werktijd

De chauffeur neemt u ongemerkt veel werk uit handen. U kunt dit zelf uitrekenen door op week- en/ofmaandbasis de tijd dat u in de auto zit en het zoeken naar een parkeerplaats of wegrijden ervan.Tevens kan de chauffeur tijdens het wachten, bepaalde zaken voor u regelen, zoals het wassen van uw auto. De tijd die u hierdoor bespaart, kunt u weer investeren in andere projecten of privé. Tevens kunt u de tijd die u op de achterbank aan het werk bent, doorberekenen als dit nodig is. Geeft het geen fijn gevoel om uitgerust en met een leeg hoofd op een afspraak of thuis aan te komen?


Gecertificeerde chauffeurs

De chauffeurs van M Chauffeur Servcies zijn minimaal CCV-D1 gecertificeerde chauffeurs. De chauffeur heeft een theorie- en praktijkexamenafgelegd alvorens het certificaat in handen te krijgen. Met dit certificaat kunnen we zien dat de chauffeur professioneel is opgeleid en aan de eisen voldoet die gesteld worden door de overheid en de branche. Om het certificaat te behouden, dient de chauffeur binnen een periode van 3 jaar een aantal applictatiedagen te volgen. Hierdoor blijft de chauffeur scherp en getraind. Dat geeft toch rust.


Geen gedoe met parkeren

Omdat u altijd voor de deur wordt afgezet, heeft u geen zorgen waar u de auto kunt parkeren. Ook hoeft u geen zorgen te maken over schade die ontstaat door openslaande deuren van de andere auto's. De chauffeur blijft ten alle tijden in of in de buurt van de auto.


Comfortabele rit

Tijdens de opleiding heeft de chauffeur geleerd om heel comfortabel te rijden. Een voorbeeld hiervan is extra afstand houden tussen de voorganger. Hierdoor hoeft de chauffeur nauwelijks te remmen. Mocht het verkeer wel plotseling stil staan, dan heeft de chauffeur genoeg tijd en remweg voor een comfortabele stop. Ook is veel aandacht geschonken aan bochten en veranderen van rijstrook. kortom u merkt niet veel wat er om u heen gebeurt.